سیر صعودی اومیکرون، بسیاری از مبتلایان کودکان هستند!

بالاخره اومیکرون وضعیت شهر تهران را هم قرمز کرد. شاید برخی از ما فکرش را هم نمی‌کردیم که دوباره مجبور شویم به قرنطینه برویم. البته این موج ششم می‌تواند هر کسی را که تا الان کرونا نگرفته، مبتلا کند. هر کسی را که تا الان پز می‌داد که من تا حالا کرونا نگرفتم. علت آن هم این است که میزان واگیر در پیک ششم بسیار بالاتر است ولی از این حواشی که بگذریم خبری شنیدیم مبنی براینکه، کودکان بیشتر در معرض ابتلا به اومیکرون هستند. به خصوص که واکسیناسیون در بین کودکان انجام نشده است. اگرچه تصمیماتی هم گرفته شد اما هنوز هیچ کاری در عمل انجام نشده است.

به گزارش ایسنا، از دیروز تا امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۹۷۵ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کل کشور به ۶ میلیون و ۴۴۶ هزار و ۴۰۴ نفر رسید. در حال حاضر ۴۲ شهرستان در وضعیت قرمز ، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۳۰ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش ایمنا، نادر توکلی در تشریح روند بیماری کرونا در تهران و امکانات بیمارستانی برای مقابله با موج ششم این بیماری با سویه اومیکرون، اظهار کرد: تقریباً میزان مراجعان سرپایی در حوزه درمان در روز به مرز شش هزار نفر رسیده است.

وی با اشاره به ورود استان تهران به پیک ششم کرونا، افزود: تفاوت این پیک با پیک قبلی در این است که تعداد ابتلاء بالا بوده اما خوشبختانه بیماری شدید کمتر است.

توکلی با تاکید بر اینکه بروز اومیکرون در کودکان بیشتر است، اظهار کرد: نسبت به ماه‌های قبل، ابتلاء به کرونا در گروه سنی زیر ۱۰ سال افزایش یافته است؛ البته فراموش نکنیم هر ساله در این فصل بیماری‌های ویروسی هم روند افزایشی دارد. بنابراین بخشی از موارد ابتلاء مربوط به موارد آنفلوانزا است. در این راستا توصیه اکید ما استفاده از دو ماسک در اماکن عمومی است.

به گزارش اقتصادنیوز  گفته می‌شود عفونت‌های ناشی از ویروس کرونا بین کودکان شدت کمتری دارد؛ با این حال با افزایش شیوع سویه بسیار مسری آن یعنی اُمیکرون خطر ابتلا به کووید میان کودکان نیز در حال افزایش است.

کارشناسان با رد این نگرانی خاطرنشان کردند که با وجود افزایش تعداد مبتلایان به کووید در میان کودکان، علائم ابتلا به آن خفیف است. علاوه بر این تاثیر افزایش کنونی موارد ابتلا به کووید ۱۹ تا کنون روی کودکان زیاد نبوده است.

دکتر هاریش چافل، مشاور ارشد ریه و مراقبت‌های ویژه در بیمارستان پارل بمبئی، گفت: تاکنون اُمیکرون تاثیر زیادی روی کودکان نداشته اما بزرگسالان بسیار تحت تاثیر آن قرار می‌گیرند.

علائم کرونا اومیکرون در کودکان 

این متخصص در مورد علائم مربوط به اُمیکرون گفت: در کودکانی که به اُمیکرون مبتلا شده‌اند، عمدتا عفونت دستگاه تنفسی فوقانی مانند تب، آبریزش بینی، گلودرد، بدن درد و سرفه خشک مشاهده شده است.

حفاظت از کودکان

از آنجایی که کودکان هنوز واکسینه نشده‌اند، رعایت رفتارهای مناسب برای محافظت در برابر ابتلا به کووید مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن منظم و… بسیار مهم است. همچنین بزرگسالان در خانه باید احتیاط کنند تا ویروس را از بیرون به منزل انتقال ندهند.

تا جایی که به محافظت مربوط می‌شود، می‌دانیم که استفاده از ماسک تنها راه اثبات شده و کاملی است که می‌تواند از ابتلا به هر سویه‌ای جلوگیری کند. بنابراین برای اینکه همین سطح از مراقبت در این گروه سنی رخ دهد، بزرگسالان باید رفتارهای مراقبتی مناسبی داشته باشد.

دکتر چافل افزود: بزرگسالان باید به درستی از ماسک استفاده کنند تا کودکان نحوه استفاده از ماسک را فرا بگیرند؛ البته بهداشت دست‌ها را نیز نباید فراموش کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه مطلب : https://ta6.ir/?p=11125
ممکن است شما دوست داشته باشید

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.